Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası, Saatlik Oda tarafından işletilen Saatlik Oda hizmeti ile ilgili kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Saatlik Oda, kullanıcıların gizliliğini koruma taahhüdüne sahiptir ve kişisel verilere saygı gösterir.

1. Veri Toplama ve Kullanımı

  • Saatlik Oda hizmeti sunmak ve talepleri karşılamak amacıyla, kullanıcılardan belirli kişisel veriler toplanabilir.
  • Kullanıcılarımızın sağladığı kişisel veriler, hizmet sunumu, rezervasyonlar, iletişim ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için kullanılabilir.

2. Kişisel Verilerin Paylaşımı

  • Kullanıcıların kişisel verileri, yasal gereklilikler veya hizmetin daha iyi sunulması için hizmet sağlayıcıları ile paylaşılabilir.
  • Kişisel veriler asla ticari amaçlarla veya izin alınmadan üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

3. Kişisel Veri Güvenliği

  • Kişisel verilerin güvenliği bizim için önceliklidir. Verilerin yetkisiz erişim, değişiklik veya ifşa edilmesini önlemek amacıyla uygun teknik ve organizasyonel güvenlik önlemleri alınır.

4. Kişisel Veri Saklama Süresi

  • Kişisel veriler, yalnızca gerekli olan süre boyunca saklanır. Veriler, saklama amacına hizmet ettiği süre boyunca korunur ve gereksiz hale geldiğinde imha edilir.

5. Kullanıcı Hakları

  • KVKK kapsamında, kullanıcılar kişisel verileri ile ilgili bazı haklara sahiptir. Bu haklar arasında veriye erişim, düzeltme, silme, işleme itiraz etme ve rıza geri çekme gibi haklar bulunur.

6. Çerezler (Cookies)

  • Web sitemiz, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla çerezler kullanabilir. Kullanıcılar, çerezlerin kabul edilmesini veya reddedilmesini tercihlerine göre ayarlayabilirler.

7. Değişiklikler ve Güncellemeler

  • Bu gizlilik politikası, gerektiğinde güncellenebilir. Herhangi bir güncelleme durumunda, kullanıcılarımıza bilgi verilecektir.

Saatlik Oda olarak, kullanıcılarımızın gizliliğini korumak ve kişisel verileri güvende tutmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

info@saatlikoda.com

İlgili Yazılar